Sponsor Multiple-Voices gratis

| 0

Met SponsorKliks.nl kunt u nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Multiple-Voices, zonder dat het u een cent extra kost!

Via de categorieƫn boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Multiple Voices. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Multiple-Voices ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor Multiple Voices directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Multiple Voices een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Multiple Voices. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Multiple Voices hier direct van!

Binnenkort ontvangt u ook een email van Multiple Voices hierover en wordt er een banner toegevoegd op de website van Multiple-Voices om een maximale sponsoring te stimuleren.